Nederlands Hoornisten Genootschap

Op zaterdag 23 april a.s. vindt op het Prins Claus Conservatorium in Groningen de Hoorndag Noord-Nederland 2022 plaats. Deze dag voor amateurhoornisten en vakstudenten wordt georganiseerd door het Nederlands Hoornisten Genootschap, in samenwerking met de Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân (OMF), Muziekbond Groningen Drenthe (MGD), Keunstwurk en het Prins Claus Conservatorium. Wil je meedoen? Klik dan hier om je meteen in te schrijven! of lees eerst hieronder alle informatie...

Tijdens deze dag zullen diverse aspecten van het hoornspelen aan de orde komen, zoals inspelen, samenspel en techniek. Masterclasses worden gegeven door Frøydis Ree Wekre uit Noorwegen en Ab Koster uit Duitsland/Nederland. Hoornisten uit zowel het Noord Nederlands Orkest als de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso verlenen hun medewerking en bundelen de krachten tijdens het lunchconcert. Meer informatie over het programma verschijnt binnenkort op deze pagina.

Voor NHG-leden is deelname gratis, voor niet-leden bedragen de kosten € 20. Indicatie voor het toegangsniveau is: B diploma Hafabra of spelend op dat niveau. Inschrijven kan met het online inschrijfformulier. Als je meer wil weten over deze hoorndag kun je een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Inloggen

Andreas-Jungwirth.png