Nederlands Hoornisten Genootschap

Op zaterdag 12 maart 2022 organiseert het Nederlands Hoornisten Genootschap een hoorndag in Oost-Nederland. Deze dag vindt plaats in Amphion Muziekschool, Bizetlaan 1 te Doetinchem. We willen beginnen om 10.00 uur en van 15.30 uur tot (ongeveer) 16.30 uur is het slotconcert.Wil je meedoen? Klik dan hier om je meteen in te schrijven! of lees eerst hieronder alle informatie...

Het is de bedoeling dat op deze hoorndag zoveel mogelijk hoornisten uit de provincies Gelderland en Overijssel, jong en oud, van alle niveaus, bij elkaar komen om in trio’s, kwartetten en zo mogelijk ook grotere ensembles samen te spelen. Aan het einde van de dag zullen dan alle ensembles in de vorm van een klein concert de ingestudeerde werken ten gehore brengen, waarbij natuurlijk iedere geïnteresseerde toehoorder van harte welkom is. Wij hopen dat dit dan weer kan onder de coronavoorschriften. Naast het samenspelen is het natuurlijk ontzettend leuk om eens met andere hoornisten te kunnen praten en ervaringen uit te kunnen wisselen. En in de pauze is er natuurlijk weer een inspirerende extra activiteit.

Aanmelden kan tot 12 februari via het online aanmeldingsformulier. Deelname is gratis voor leden van het Nederlands Hoornisten Genootschap en voor leerlingen van Amphion Muziekschool. Niet-leden betalen € 20 inschrijfgeld, of kunnen lid worden van het NHG. Bij vragen kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Inloggen

Andreas-Jungwirth.png