Nederlands Hoornisten Genootschap

Op deze pagina kunnen kunnen NHG leden (gratis) advertenties, oproepen of andere korte berichten plaatsen. Berichten kun je doorgegeven via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De berichten worden een half jaar na plaatsing automatisch verwijderd. Je kunt natuurlijk ook een berichtje plaatsen op onze Facebook pagina. Voor informatie over commerciƫle advertenties, in Uijlenspieghel en op deze website, kan men contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoornist/dirigent Reinier van den Berg gaat verhuizen naar een kleinere woning, daarom houdt hij grote opruiming in zijn collectie bladmuziek. Hoornmuziek van onder anderen Mozart, Atterberg, Beethoven en Haydn. Studieboeken, bijvoorbeeld van Maxime Alphonse. Ook pianoboeken worden weggegeven. Alles gratis en voor niks, je moet het alleen ophalen bij Reinier thuis in Vreden, Duitsland. Vreden ligt op 15 minuten rijden vanaf Winterswijk, 20 minuten vanaf Groenlo en 30 minuten vanaf Enschede. Koffie en koek staan klaar! Interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Xandra Dankloff heeft het afgelopen jaar enkele hoornkoffers aangeschaft voor een hoorn met afschroefbare beker. Een van die koffers heeft ze nog nooit gebruikt en ook niet nodig. Daarom biedt ze het te koop aan. Het is een koffer van het merk Arnold & Sons, de nieuwprijs was 95 Euro en Xandra biedt het te koop aan voor 75 Euro. Interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Inloggen

Andreas-Jungwirth.png